22 Ocak 2010 Cuma

Giyim Sanayicilerinin yeni başkanı Cem Negrin

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanlığa Cem Negrin getirildi.
İstanbul’da gerçekleştirilen TGSD’nin 17. Genel Kurulunda Ahmet Nakkaş'tan bayrağı devralan Cem Negrin, önümüzdeki 2 yıl süresince TGSD Başkanlığını sürdürecek. TGSD gelenekleri ve ilkeleri doğrultusunda ülke ve sektörel çıkarları önceliklerin en üstünde tutacaklarını söyleyen Negrin, “Türkiye’nin en köklü sanayi örgütlerinden olan TGSD’de, aldığımız sorumluluğun bilinci ile bu kurumu çok daha ileri seviyelere taşıyacağız. Türkiye’nin en çok istihdam üreten ve zaman zaman ikinci sıraya gerilese de ihracat lokomotifi olan bu sektörün sorunlarının çözümü için çalışacağız. Bunları yaparken bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüzün diğer kurum ve kuruluşlarıyla güçbirliği içinde hareket edeceğiz. Bu aktif katılım ve destek devam ettiği sürece sektörümüz Türkiye ekonomisinin öncüsü, derneğimizde sektörümüzün en önemli sivil toplum temsilcisi olmaya devam edecektir” diyor.
TGSD’nin yeni yönetim kurulunda Cem Negrin’in (Negreti Tekstil) yanı sıra Hadi Karasu (Intersource), Ahmet Akbalık (Öz-ak Tekstil), Cevdet Karahasanoğlu (Pameks Tekstil), Saruhan Tan (YKM), Esra Ercan Taşören (Tesco), Selman Bilal (Bilsar), Gülten Yılmaz (Koton), Toygar Narbay (Narkomteks), Ömer Ergüder (Erba), Suzan Toplusoy (Roman) ve Sahi Arslan (Denim Kumaş) yer alıyor.

CEM NEGRİN KİMDİR?
1963 yılında doğdu. Saint Michel Lisesi'nin ardından bir yıl Amerika’da Georgetown Üniversitesinde İngilizce eğitimi aldı. Ardından Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu. 22 yıldır hazır giyim sektöründe firma sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor. Cem Negrin, bugün Zara, Mango, GAP ve H&M' e pantolon ve mont üretimi yapan Negreti Tekstil Dış Tic A.Ş'nin sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı...
(fotografta oturanlar arasında soldan dördüncü)

ocak 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder