29 Ocak 2010 Cuma

Ahmet Coşar küresel liderler arasında

Unilever’deki Küresel Türk Liderler takımına son olarak Algida Genel Müdür Ahmet Coşar transfer oldu. Ahmet Coşar, Unilever Global Dondurma Kategorisi Pazar Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Ahmet Coşar’ın atamasıyla birlikte, dünyada 15 ülkede orta ve üst düzeyde görev yapmakta olan Türk yöneticilerin sayısı 48’e ulaştı. Unilever’in dondurma kategorisinin global pazarlardaki gelişmesinden sorumlu olarak Roma merkezli çalışacak olan Coşar, yeni görevine 1 Şubat 2010 tarihinde başlayacak.
Unilever Türkiye Ailesi’ne 1989 yılında katılarak BT Sistemleri, Pazarlama ve Satış Departmanları’nda çeşitli kademelerde başarılı çalışmalara imza atan Ahmet Coşar, 2006 yılından bu yana Algida Genel Müdürü olarak görevini başarıyla yürütüyordu.
1963 doğumlu olan Coşar, Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu...
Ahmet Coşar’ın görev değişikliğiyle eş zamanlı olarak Unilever’in global ve bölgesel organizasyon yapılanması paralelinde Unilever Türkiye bünyesindeki dondurma kategorisinde de yeniden yapılanmaya gidildi. Buna göre, Türkiye dondurma kategorisinin ‘Pazarlama’ fonksiyonları Gıda Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin’e, ‘Satış’ fonksiyonları ise Müşteri Geliştirme ve Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Tarık Yüksel’e bağlandı.
Ocak 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder