18 Şubat 2010 Perşembe

BMW Motosiklette değişim

BMW Motosiklet, 2010 motosiklet sezonun başlamasına yaklaşılan günlerde organizasyonel değişiklik yaptı. 1999 yılında İtalya Padova Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nden yüksek lisans derecesi ile mezun olan Hakan Bayülgen, İtalya’da satış ve pazarlama alanında edindiği tecrübeyi takiben 2003 yılında BMW Motosiklet Satış ve Pazarlama Birim Yöneticisi olarak Borusan Otomotiv bünyesine katıldı. Kendisi de aktif motosiklet kullanıcısı olan Hakan Bayülgen, bu görevi süresince MOTED ve BMW Rider Academy gibi Türkiye’de ikiteker dünyasını geliştirmeyi amaçlayan çeşitli önemli projelerde kuruluş aşamasından itibaren yer aldı. 2008 yılından bu yana Borusan Oto Land Rover Satış Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Bayülgen, Mart ayında itibaren BMW Motosiklet Marka Yönetimi’nin başına geçecek.
Şubat 2010

4 yorum:

  1. Başörtülülere Hakaret etmeyi italyadamı öğrendiniz;hakan bey
    pis herifin tekisiniz Toplum barışına dinamit koyuyorsunuz. o küçücük beyniniz ile. özrünüz bile facia idi "tehsil cehaleti alır eşşeklik baki kalır.

    YanıtlaSil
  2. Motosiklette degisim varda senin kafada yok hakan sana bey demiyorum böyle bir iltifati haketmiyorsun örümcek kafali adam..

    YanıtlaSil
  3. hakan sen hangi ülkede yasadıgını unuttun galiba

    YanıtlaSil
  4. Italya da dandik bir uni den mezun oldun kendini Mussolini mi zannettim kelim benim. Boyle kapi disari ederler zaten Siyaset Biliminden mezun olan birisini niye marka muduru yaparlar anlamadim.

    YanıtlaSil