12 Şubat 2010 Cuma

Sıfır noktasında başlayan başarı öyküsü...




Geçtiğimiz günlerde Bülent Aydın'la 2005 yılından bu yana işletmeciliğini yaptığı Swissotel'in bahçesindeki Naz Restoran'da yeni projeleri hakkında konuşmak üzere buluştuk. Aydın, Naz Restoran’daki işletmecilik başarısı, 2008 yılında satın aldığı makarna fabrikası ve İstanbul yeme içme ve eğlence hayatına 14 Şubat'ta kazandıracağı Akaretler’deki Cafe d'Alfredo ile gündemde… Bu mekanlar ve markalar Bülent Aydın hakkında çok şey söylüyor ama bugünlere gelene kadar yaşananlar çok etkileyici. Platin Mart sayısında okuyacaklarınız, başarı yolculuğuna sıfır noktasından başlayan Bülent Aydın’ın zorlu maceralarla dolu hayatından yalnızca birkaç satır başı… Kendisine samimiyetle anlattıkları için burdan bir kez daha teşekkürler...
İş yemekleri, özel kutlamalar, küçük düğünler için çok uygun ve şık bir mekan olan Naz'ı da görmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle yabancı misafirlerinize Türk mutfağını Naz'da tanıtabilirsiniz.
Şubat 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder