5 Mart 2010 Cuma

Türk Patent Altın Ödülü ETİ'nin

ETİ, 2009 yılında Türkiye’nin en fazla uluslararası marka başvurusu yapan şirketi olarak Altın Ödül’e layık görüldü. Ayrıca ETİ, Türkiye’de yapılan marka başvuru sayısı açısından, gıda sektöründe birinci, tüm sektörlerde ikinci şirket olarak Patent Ligi Ödülü’nün de sahibi oldu.
Kurulduğu günden bu yana tüketicilerine yenilikçi ürünler sunmayı hedefleyen ETİ, 2009 yılında Türkiye’de en fazla uluslararası marka başvurusu yapan ulusal firma olarak, Türkiye’nin sınai ve mülkiyet hakları konusunda tescil belgesi vermeye yetkili tek kurumu Türk Patent Enstitüsü tarafından 'Türk Patent Altın Ödülü'ne layık görüldü. ETİ ayrıca Avrupa şirketleri karşısında Türk firmaların, marka, patent ve tasarım alanında ürün ve hizmetlerini korumaya yönelik verilen ödüller kapsamında, 2009 yılında Türkiye’de yapılan marka başvuru sayısı açısından, gıda sektöründe birinci, tüm sektörlerde ikinci şirket olarak Patent Ligi Ödülü’nün de sahibi oldu. 4 Mart 2010 tarihinde düzenlenen Türk Patent Ödülleri töreninde ETİ adına ödüller, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ETİ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı’ya verildi.
ETİ, 2009 yılında 118 marka başvurusunda bulunarak Türk Patent Ligi kapsamında Türkiye’de yapılan marka başvuru sayısı açısından, gıda sektöründe birinci, tüm sektörlerde ikinci şirket olarak Patent Ligi Ödülü’nün de sahibi oldu. Bununla birlikte ETİ yine 2009 yılında 24 uluslararası marka başvurusu yaparak Altın Ödül’e layık görüldü.
Mart 2010

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder