22 Eylül 2009 Salı

Ağustos 2009'dan kısa kısa...

-2003 yılından bu yana Microsoft Türkiye Genel Müdürü olan Çağlayan Arkan, şirketin merkez ofisine atandı. Arkan, Ekim ayından itibaren Microsoft merkezinde Kurumsal Müşterilerden sorumlu organizasyonda, Dünya Üretim ve Kaynaklar’dan sorumlu Genel Müdür olarak göreve başlayacak. Microsoft Türkiye’nin Genel Müdürlük görevine, geçiş süresi boyunca Microsoft Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Ali Faramawy vekâlet edecek.

-Dilek Billor Yılmaz, İpekyol, Machka, Twist markalarını bümyesinde bulunduran Ayaydın& Miroglio Grup’ta Kurumsal İletişim Müdürü olarak göreve başladı.

-Olympus Türkiye’nin yeni finans direktörü Ebru Bekar... Kariyerine PricewaterhouseCoopers’da denetim bölümünde başlayan Bekar, şirketin İstanbul, Londra ve Birmingham ofislerinde çalışan Bekar, Olympus’a Bausch&Lomb’tan transfer oldu.

- 2001-2005 yılları arasında Bersay İletişim Danışmanlığı bünyesinde Danışman olarak görev yapan; 2005 yılından bu yana da Saydam PR’ın Genel Müdürlük görevini yürüten Ozan Özkan, 10 Ağustos 2009 itibariyle görevini Ela Tamkan’a devretti.

-Yıllık bir buçuk milyar dolarlık iş hacmiyle Türkiye'nin sanayi gücünün önemli bir kısmının katılımcısı olduğu Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nin yeni yönetimi göreve başladı. Bölgenin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Doğan oldu.


- Hava, deniz, demiryolu, karayolu taşımacılığının yanı sıra depolama, tedarik zinciri yönetimi gibi tüm lojistik hizmetleri bünyesinde barındıran KITA Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürü Emre Eldener, merkezi Hollanda’da bulunan The Heavy Lift Grup’un yeni yönetim kurulunda görev aldı.

-Bayer’in HealthCare bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Hayvan Sağlığı biriminin Türkiye’deki yöneticiliğine 1 Ağustos 2009 itibarıyla Dr. György Polgár atandı. 1989 yılında Bayer ailesine katılan Polgár, Türkiye’ye gelmeden önce Tayland’da Bayer Health Care üst temsilcisi ve Hayvan Sağlığı biriminin yöneticisi olarak görev yapıyordu.

- CEVA Türkiye, ABD’li danışmanlık devi Hewitt Associates'in 2008 En İyi İşyerleri araştırmasında, Türkiye'nin ve Orta - Doğu Avrupa'nın En İyi İşyeri seçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder