22 Şubat 2010 Pazartesi

The Boston Consulting Group Türkiye Ofisi Açıldı

Burak Tansan

Francesco Pavoni
Dünyanın önde gelen yönetim danışmanlık şirketlerinden The Boston Consulting Group (BCG), 68’inci ofisini Türkiye’de açtı. İstanbul Akaretler'deki yeni ofisinde birçok farklı sektörden kuruma stratejik danışmanlık hizmeti vermeye başlayan BCG, 40 yılı aşkın tecrübesi ile ülkenin lider yönetim danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.

BCG İstanbul Ofisi, Burak Tansan ve Francesco Pavoni tarafından yönetilecek.
2010 Ocak ayı başından itibaren, Boston Consulting Group (BCG) İstanbul Ofisi Yönetici Ortağı olarak görev yapan Burak Tansan, özellikle finansal hizmetler, strateji ve organizasyon alanlarında uzman bir isim. 2004 yılında Akbank’ın Stratejik Planlama Grubu’nu kuran Tansan, 2009 yılı sonuna kadar da Akbank Strateji ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2004 yılına kadar yine BCG’de Kıdemli Proje Müdürlüğü görevini sürdüren Tansan daha öncesinde de Bain Cuneo'nun (Bain and Company) İstanbul ofisinde yönetim danışmanlığı yaptı. Lise öğrenimini Robert Kolej’de tamamlayan Tansan, Boston Üniversitesi İşletme Bölümü'nü birincilikle bitirdi ve Harvard Üniversitesi’nde (Harvard Business School) İsletme dalında Yüksek Lisans (MBA) yaptı.
Francesco M. Pavoni ise yönetim danışmanlığı alanında çok geniş bir deneyim sahip bir profesyonel... Özellikle finansal hizmetler (bankacılık ve sigortacılık) alanlarında uzmanlaşan Pavoni, aynı zamanda kurumsal gelişim ve organizasyon konularında da geniş bir deneyime sahip. Kariyerinin başlangıcında Mercedes – Benz’de planlama ve strateji bölümünde çalışan Pavoni, The Boston Consulting Group’a katılmadan önce, farklı yönetim danışmanlığı şirketlerinde ortaklık görevlerinde bulundu. Pavoni'nin, Roma La Sapienza Üniversitesi’nden lisans ve Berkeley Üniversitesi’nden de stratejik yönetim ve pazarlama alanında uzmanlık derecesi var. Pavoni, profesyonel kariyerinin yani sıra 5 yılı aşkın bir süre, Roma Luiss Üniversitesi’nde strateji ve uluslararası işletme dersleri de veriyor.
Şubat 2010


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder